vakanties aan het water

Vakanties aan water

Vakantieparken aan het water, zeilen op de waddenzee, windsurfen in Fuertaventura tot aan romantische all-in cruises. Op deze pagina hebben we alles voor u uitgezocht en op een rijtje gezet. Actief of passief aan het water, alles is mogelijk.

Parken en Campings in eigen land

Per waterrijke provincie hebben we een aantal leuke parken en campings uitgezocht. Klik op een provincie voor het aanbod.


Bekijk ook eens onze speciale overnachtingen in diverse jachthavens door heel Nederland. Overnachten in een haven.

vakantie in eigen land

Parken en Campings in Europa

Gezellige kindvriendelijke parken aan een meer of direct aan zee in diverse landen in Europa. Een aantal parken hebben we voor u op een rijtje gezet in de volgende landen.

vakantie in het buitenland

Kajuitjacht Zeil vakanties

Wij zijn zelf ooit met occ en sunny sailing in Griekenlend op vakantie geweest. Dat was een geweldige onvergetelijke ervaring. Alle jachten voornamelijk van het merk Bavaria zijn vrij nieuw. Ook al heb je geen ervaring dat maakt helemaal niks uit, er gaat dan gewoon een schipper mee aan boord overdag. Aan het einde van de week ben je volledig in staat zelfstandig te varen.
Zeilvakanties op het Ijsselmeer of de Waddenzee vindt u
bij sailing2gether

kajuitjacht zeilen

Windsurf of kitesurf vakanties

Wij zijn zelf liefhebbers van Fuerteventura, maar hebben van onze surf vrienden veel ervaringen over andere plekken gehoord. Kijk hier voor het aanbod.kitesurfen in Fuertaventura

Cruises

Op zoek naar een leuke cruise vakantie? Hier vindt u twee aanbieders waar uw droomcruise zeker tussen zal zitten. Je kunt ze zelf helemaal samenstellen en ook vanuit verschillende locaties opstappen.

  • Cruisereizen.nl, Dit is een uitgebreide site met veel mogelijkheden om zelf je ideale cruise samen te stellen.
  • CaptainCruise.nl. Ook hier heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment aan cruises
cruises